ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η εταιρία PINUP είναι δεσμευμένη για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιούνται μόνο για να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες σας και για να σας παρέχουμε ενημερώσεις για καινούρια προϊόντα, προσφορές ή εκδηλώσεις μας.
Σε καμία περίπτωση η εταιρία μας δεν μοιράζετε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους.

Σύνδεσμοι προς άλλους δικτυακούς τόπους:
Η ιστοσελίδα μας περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους.
Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους ή για διαφορετική πολιτική χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων.

Newsletter:
Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email από την εταιρία μας παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας για την διαγραφή του email σας από τις λίστες αποστολής μας.

Data Center:
Η ιστοσελίδα pinupfashion.gr φιλοξενείται σε data center το οποίο έχει βασιστεί σε διεθνή πρότυπα.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή να μας αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Πολιτική επιστροφών:
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
Για να λάβετε έγκριση στο αίτημα σας για επιστροφή προϊόντος ή προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε αρχικά με την εταιρία μας στα τηλέφωνα 2310 540075 ή 2310 237176 (Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 έως 21:00) ή μέσω email στο [email protected]
Η Εταιρεία μας θα φροντίσει άμεσα να αντικαταστήσει το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε.

Οταν πρόκειται για αλλαγή στο μέγεθος το κόστος επιστροφής για την πρώτη αλλαγή προϊόντος ή προϊόντων της παραγγελίας σας είναι Δωρεάν και η επιστροφή πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας courier (ACS) με χρέωση παραλήπτη.
Σε κάθε άλλη περίπτωση αλλαγής, τα έξοδα επιστροφής είναι 3.99€ για όλη την Ελλάδα και 5.99€ για Κύπρο.
Για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι απαραίτητο το επιστρεφόμενο προϊόν ή προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και με την αρχική τους συσκευασία και να παραδοθούν στην συνεργαζόμενη courier εντός διαστήματος 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής προϊόντος ή προϊόντων της παραγγελίας σας, τα έξοδα επιστροφής είναι 4€ για όλη την Ελλάδα και 6€ από Κύπρο.
Σε περίοδο Προσφορών και Εκπτώσεων αλλαγές γίνονται δεκτές και τα έξοδα 3.99Ε για Ελλάδα και 5.99Ε για Κύπρο επιβαρύνουν τον πελάτη ανεξαρτήτως ποσού αγοράς.
Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας μας, δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων είτε η παραγγελία γίνει με αντικαταβολή, είτε με πιστωτική κάρτα, είτε με παραλαβή από το κατάστημα.

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2310 540075 ή 2310 237176 (Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 έως 21:00) ή στο email [email protected]