Close
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ 
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2310 540 075
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

H παράδοση στο χώρο σας είναι διαθέσιμη για αγορές σε Ελλάδα και Κύπρο.
Τα προϊόντα τα λαμβάνετε (στην διεύθυνση που δηλώσατε) μέσω της εταιρίας ACS courier ή Γενικής Ταχυδρομικής, με τις οποίες συνεργαζόμαστε.
Τα μεταφορικά είναι Δωρεάν, υπάρχει μόνο η χρέωση της αντικαταβολής που είναι 3,50€.
Αν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με χρεωστική/πιστωτική κάρτα τα μεταφορικά και τα έξοδα αντικαταβολής είναι Δωρεάν και πληρώνεται καθαρά την αξία του προϊόντος. 
Η ελάχιστη παραγγελία είναι στα 10,00€.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε η αγορά να πραγματοποιηθεί από τα φυσικά αλλά η αποστολή να πραγματοποιηθεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, 
η αποστολή θα πραγματοποιηθεί με την ACS ή τη Γενική Ταχυδρομική και η χρέωση για τα μμεταφορικά είναι 5,00€.


Οι αποστολές για Κύπρο πραγματοποιούνται με την ACS COURIER. Υπάρχουν δυο επιλογές αποστολής:
1. Με πλοίο: Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με πλοίο,  εκτελούνται κάθε Τριτη (για παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως 13:00μ.μ), με χρόνο παράδοσης 7-12 εργάσιμων ημερών και τα έξοδα αποστολής είναι 8€.
2. Αεροπορικώς: Για τις παραγγελίες που εκτελούνται αεροπορικώς ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες και τα έξοδα αποστολής είναι 12€.
 
Tip: Αν εργάζεστε και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει την παραγγελία σας στο σπίτι σας, σας συμβουλεύουμε να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασίας σας ως τόπο αποστολής του δέματος.
Για τη διευκόλυνση της παραλαβής θα ήταν καλό να βάλετε στα στοιχεία επικοινωνίας τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.

Στην περίπτωση που η εταιρία courier δεν θα μπορέσει να σας εντοπίσει, το δέμα σας παραμένει στα γραφεία τους για 10 ημέρες.
Σε περίπτωση που δεν αναζητήσετε το δέμα σας στο παραπάνω χρονικό διάστημα, αυτό επιστέφει αυτόματα πίσω σε εμάς ως απαράδοτο και προκειμένου να προχωρήσουμε σε δευτερη αποστολή τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη ανεξαρτήτως ποσού αγοράς.
Follow us
Instagram

pinupfashion.gr

Cards
Contact
2310 540075
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!